top of page
315359813_532296758909118_3753941006197129457_n.jpg

Over Cook 'N Stuff

Traiteur aan huis

Cook 'N Stuff in Lier is opgericht door Gunter Voorhof dankzij zijn liefde voor koken. Gunter heeft zich, na zijn opleiding tot restaurantuitbater, gedurende dertig jaar helemaal ondergedompeld in de horecawereld. Met zijn talrijke ervaringen in restaurantkeukens en de organisatie van evenementen, is hij echter nog niet aan zijn proefstuk toe. Integendeel! Zijn passie voor koken maakt dat hij nog geen enkele dag met tegenzin in zijn potten heeft geroerd. Die passie brengt hij graag over bij anderen, en dat liefst op een persoonlijke manier in de eigen keuken van anderen. Naast traiteur aan huis is Gunter ook actief als freelance kok voor horecazaken.

 

Zijn klassieke keuken met een moderne touch brengt steeds een fris briesje in elke keuken! Wat Gunter het belangrijkste vindt? Dat hij diners bereidt volgens jouw wensen en volgens een betaalbaar budget. Genieten aan eerlijke prijzen... Heerlijk toch!

Gunter Voorhof - Kok aan huis

Kernwaarden

Persoonlijke aanpak

Cook 'N Stuff verkiest een persoonlijke aanpak. Kok Gunter komt daarom graag zelf en vrijblijvend bij jou langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

Zelfgekozen menu

In samenspraak met jou wordt een volledig menu samengesteld. Wil je iets anders dan een klassiek menu? Gunter bespreekt samen met jou de opties.

Kwaliteit voor elk budget

Het kiezen van een eigen menu laat ruimte toe om zo goed mogelijk binnen budget te blijven. Want lekker eten, daar heeft iedereen recht op.

 

Culinair eten met liefde

Dat er gekookt wordt met liefde, dat proef je.

De klassieke gerechten van kok aan huis Gunter worden telkens gebracht met een moderne touch.

bottom of page