Kerstmenu 24/12 en 25/12
Amuse van het huis
Tataki van zalm - sesam
wakame - gepekelde groentjes
wasabimayonaise
Velouté van aardpeer - Serranoham
truffelolie - bieslook
Fazantfilet "Brabançonne"
Fin Champagne
witloof - wijnpeertje - veenbessen
amandelkroketjes
OF
Kabeljauwhaasje - "Rode boter" saus
aardappelpuree
"groene kool - Breydelspek"
trostomaatjes
Mascarpone dessert
bosvruchten - speculaas
65,00€ per persoon
Bestellen kan tem 18/12 via 0477/49 65 07 of via www.cooknstuff.be
Afhalen kan op zondag 24/12 van 15-18u en op maandag 25/12 van 12-14u
Om het afhaalmoment zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij om het bedrag van uw bestelling over te schrijven op rekening van Cook 'N Stuff: BE57 0018 2284 6935
Betaling geldt als bevestiging van uw bestelling
Comments